Hitta rätt produkt

Ibland kan det vara svårt att hitta produkter till ditt evenemang. Med nedan guide hjälper vi dig att hitta rätt i vårt stora sortiment. Genom att klicka på respektive rubrik, hittar du alla profilprodukter som faller under beskrivningen.

Hållbart

Hållbara profilprodukter är de med högre kvalitet och längre livslängd både med tanke på att produkten kan användas till vardags, men också att materialet i sig ger lång livslängd på produkten.

Se produkter

Billigt

Billiga profilprodukter beskriver sig själva och är ofta populära i större kvantiteter. Vi på PromoPro försöker dock alltid erbjuda marknadens lägsta priser genom att driva en kostnadsoptimerad verksamhet.

Se produkter

Miljövänligt

Miljövänliga profilprodukter är de reklamprodukter som inte har någon som helst negativ påverkan på miljön i dess färdiga utförande. Vissa av dem har faktiskt positiv påverkan på miljön genom att till exempel återanvända plast.

Se produkter

Fairtrade

Fairtrade märkta profilprodukter är omåttligt populära. Vi har allt från choklad och godis till kläder tygkassar. Läs mer om Fairtrade här https://fairtrade.se/.


Se produkter

Ekologiskt

Ekologiska profilprodukter såsom fröer, godis och kläder av ekologisk bomull finner du hos oss på PromoPro.se.Se produkter

Återvunnet

Profilprodukter av återvunnet material är ett ständigt ökande sortiment som vi tycker mycket om själva. Användadet av RPET och andra typer av återvunna plaster i dina reklamprodukter sparar miljön från ökad plast i naturen.

Se produkter