Om oss

Hållbara, Miljövänliga och Billiga profilprodukter med tryck

Vi har allt från Fair Trade-choklad, snygga datorväskor av återvunnen PET, profilkläder av ekologisk bomull, lokalt tillverkade reklampennor, termosar av hög kvalitet, biologiskt nedbrytbara golfpeggar, ekologiska fröer, jaktutrustning från Sverige, hälsovårdsprodukter, cykellampor, muggar, tygkassar av ekologisk Fair Trade-märkt bomull, ja helt enkelt alla möjliga roliga typer av profilprodukter och presentreklam du kan tänka dig.

Vi sträcker dessutom ut hakan och hävdar att vi erbjuder några av marknadens bästa priser. Om du saknar en produkt i vårt sortiment, tveka inte att höra av dig till oss så letar vi fram en lämplig leverantör och lägger till produkten i vår katalog.


För leverantörer och andra intressenter

Vill du komma i kontakt med oss för att sälja ditt företags produkter eller är du allmänt intresserad av vad vi gör? Kul tycker vi! Maila oss gärna på info@promopro.se 

Fri frakt och schablon, korrektur ingår och inga dolda avgifter tillkommer

Vi har jobbat hårt för att skapa en transparent och enkel handelsplats för profilprodukter och presentreklam. Som kund får du fri frakt inom Sverige, fri schablon, korrektur utan extra kostnad och betalar mot faktura med 30 dagars kredittid. Priserna du ser vid beställning är priserna du betalar.

Vi försöker sätta oss i kundens sits och handlar utifrån det. Därför är vi måna om att svara snabbt på kunders frågor och leverera till utlovade datum. Vi nöjer oss inte förrän Du är nöjd! 


Grafisk design och koncept

Vi har superduktiga designers och hjälper gärna ert företag med grafisk design och koncept för profilprodukterna. Priset är 800 kr per timme exklusive moms. Kontakta oss med din förfrågan så bokar vi ett möte!

Kundservice


Maila oss för alla ärenden till kundservice@promopro.se. Vi svarar inom 24 timmar!

Vill du diskutera ditt ärende på telefon? Maila oss ditt telefonnummer till kundservice@promopro.se så ringer vi upp dig alternativt bokar in en tid som passar dig för samtal.


Allmänna villkor

Läs våra fullständiga köp- och leveransvillkor genom att klicka här: Allmänna Villkor

Vi lovar alltid:

  • Fri frakt inom Sverige
  • Schablon ingår alltid
  • Faktura 30 dagar
  • Inga dolda avgifter!

Om företaget

PromoPro.se drivs av Social Office AB org. nummer 556948-1947 som innehar F-skattsedel. Bolaget har sitt säte i Stockholm.