Om oss

Den effektiva profilleverantören

Varmt välkommen till PromoPro.se! Vi vill vara marknadens mest effektiva återförsäljare av profilprodukter.

Vi som jobbar med PromoPro.se har flera års erfarenhet av profilbranschen och vårt löfte är att minimera onödigt slöseri av tid, pengar och andra resurser i alla led. För våra kunder innebär det en enkel, transparent och snabb inköpsprocess, men också att vi ständigt effektiviserar våra interna processer och minimerar kostnader. På så sätt kan vi erbjuda några av marknadens mest attraktiva priser för ett smart sortiment.

Om företaget

PromoPro.se drivs av Social Office AB org. nummer 556948-1947 som innehar F-skattsedel. Bolaget har sitt säte i Stockholm.

För leverantörer och andra intressenter

Vill du komma i kontakt med oss för att sälja ditt företags produkter eller är du allmänt intresserad av vad vi gör? Kul tycker vi! Maila oss gärna på info@promopro.se 

Med ett smart sortiment

Vårt sortiment består av produkter som tillverkas och kan användas resurseffektivt. Därför väljer vi aktivt att inte erbjuda de produkter som sannolikt har kort livstid, ger stor belastning på miljön eller produceras under odrägliga villkor. Vi har ingen ”eko”-kategori, utan alla produkter är ledande utifrån ett hållbarhetsperspektiv inom sin respektive produktkategori.

Vi letar ständigt efter nya smarta produkter att utveckla vårt sortiment med. Saknar du någon särskild produkt? Vill du ha brodyr på en produkt vi bara erbjuder tryck på eller har du andra frågor kring vårt sortiment? Kontakta oss så kommer vi att göra allt som står i vår makt för att lösa det!

Grafisk design och koncept

Vi har superduktiga designers och hjälper gärna ert företag med grafisk design och koncept för profilprodukterna. Priset är 800 kr per timme exklusive moms. Kontakta oss med din förfrågan så bokar vi ett möte!

Kundservice

Maila oss för alla ärenden till kundservice@promopro.se. Vi lovar att svara inom 24 timmar!

Vill du diskutera ditt ärende på telefon? Maila oss ditt telefonnummer till kundservice@promopro.se så ringer vi upp dig alternativt bokar in en tid som passar dig för samtal.

Allmänna villkor

Läs våra fullständiga köp- och leveransvillkor genom att klicka här: Allmänna Villkor

Vi lovar alltid:

  • Fri frakt inom Sverige
  • Schablon ingår alltid
  • Faktura 30 dagar
  • Inga dolda avgifter!